terug naar vorige pagina

32 Dagboek april 2003

Op zondag 6 april haalden Lamber en Marian me op. We gingen naar een musical in de stadsschouwburg in Bergen op Zoom. Herman kwam ook. Het was een amateurgezelschap, maar het leken profs. Ze speelden 'De maagd', een nieuwe Broadwayversie van 'The pirates of Pensansee'. Ik heb genoten en gelachen. Op zaterdag 12 april gingen we een dag uit met de Zonnebloem. Om kwart voor elf werden we opgehaald met de bus. We reden naar Haarzuilen, daar aten we pannenkoeken in de Vier Balken. Een zeemanskoor zong liedjes. De volgende dag was het Palmzondag. Na de mis op tv ging ik in de soos koffie drinken. Ik had niet mijn rollator, maar mijn stok meegenomen. Toen ik terug ging naar boven, moest ik af en toe stil blijven staan door de pijn in mijn benen. 's Middags heb ik op het balkon gezeten, wat gepuzzeld en een beetje zitten slapen.

Maandag was het einde van het seizoen voor het klaverjassen. Ik stond op de derde plaats en kreeg een fles wijn. We kregen allemaal koffie met koek en een blikje fruit met een kuikentje erop. Op dinsdag gaf Jannie alles een goede beurt. Die middag was er bridge en 's avonds bingo en tombola. Meneer Dolleman en Corrie Lobee deden het goed en de gastdames verdienden ook een pluimpje. Op donderdag kregen we gym van Hannie, want Margriet was niet zo lekker. Mijn kapster Bettie kwam op vrijdag. Ze had haar dochter bij zich, die heeft tv zitten kijken.

Marian belde dat we op Tweede Paasdag naar Anton en Ingrid zouden gaan, want Didi werd 6 jaar. Ik kocht bloemen voor Ingrid en Marian en deed geld in een envelop voor Didi. We hebben in Houten lekker buiten gezeten en daarna heb ik bij Marian gegeten. Ik kreeg een mooi bloemstuk van Marian. Jannie kwam de volgende dag voor het laatst. Ik kreeg een plant in een pot van haar voor mijn verjaardag. Op woensdag kwam de pedicure en dronk ik thee bij Riek Snoek. We hadden weer gym op donderdag. Ik heb meneer Van Es van de KAB opgebeld om te vragen of er een plekje vrij kwam voor de vakantie in Vledder. Hij zou bellen als er iemand uitvalt. Ik belde Ria Kragting op, want ik was de uitnodiging voor haar feest kwijt. Ze zou een andere sturen. Op vrijdag betaalde ik 25 euro voor het reisje van 4 juni. Marian kwam koffie drinken en samen aten we brood en deden de afwas. To zou die dag 81 geworden zijn. Ze is nu twee jaar dood.verder naar volgende pagina