terug naar vorige pagina

45 Dagboek mei 2004

Zondag 2 mei koffie wezen drinken in de soos en naar de mis op tv gekeken. Maandag naar de therapeut geweest. Het meisje dat stage liep deed het heel goed. Ik zei als Lia er weer eens niet is mag jij het doen. Om kwart over elf was ik weer thuis. Gerard om vijf uur. We hebben lekker samen gegeten. Ik ben ik op tijd naar bed gegaan, want de volgende dag 4 mei ben ik jarig. 's Ochtends ging ik eerst naar de bakker om wat te halen voor de bridge en de jeu de boules club. Om tien uur werden we opgehaald door Lamber. We hebben een lekker bakje koffie gedronken dat smaakte . Ik kreeg een mooie tas met veel vakjes van Lamber en Marian daar was ik erg blij mee. Naderhand heeft Lamber Sien en Henk opgehaald van het Station. Van mijn zus Rie en mijn zwager Joop kreeg ik een mooie Chinese roos. Naderhand kwam Kees mijn zoon met een mooie plant. Marian had lekkere soep gemaakt met veel balletjes erin. Ik heb mooie cadeautjes gekregen en veel kaarten. Een tas, borduurwerk, bloemen, lekkere luchtjes, planten en een engel van steen. Dat ben ik niet, ik ben de bengel. En een boek van Juliana levensloop zelfs de begrafenis staat erin. Het was een gezellige dag Ik was over twaalven thuis. Lamber en Marian hebben er netjes voor gezorgd nog bedankt. En dan begint het gewone leven weer. Hier en daar nog getrakteerd.

Linda mijn kleindochter was op 6 mei jarig alweer 18 jaar. Zondag 9 mei was het moederdag . Van Anton,Ingrid en de kinderen kreeg ik een boek van Juliana, van Herman een fles rode wijn en van Marian en Lamber planten voor op het balkon de andere hebben mij gebeld. Op 12 mei gaan we een dag uit van de soos de Lange Wiek met de bus. We gingen door verschillende plaatsen en ook nog een stukje door Duitsland. Onderweg hebben we lekker warm gegeten. Tot slot nog koffie gedronken in Montfoort en dan naar huis.

Donderdag 13 mei was de verjaardag van mijn moeder. Vrijdag kwam de kapster. Zaterdag 15 mei vierde Linda en Dennis hun verjaardag en heb ik naar het Songfestival gekeken. 18 mei naar de Bingo geweest, het was heel gezellig. Op Hemelvaartsdag koffie wezen drinken in de soos. Zaterdag met Lamber en Marian naar de stad geweest Ik heb 3 broeken en 3 blouses gekocht En daarna zijn we koffie wezen drinken in de Hema.. Vrijdag morgen 28 mei na de Internist geweest. Ik ben eerst naar Erick geweest. Hij vond dat mijn suiker nogal schommelde: de ene keer is hij laag en de andere keer is hij hoger. Nu moet ik 's morgens 32 E en 's middags 30 E spuiten Over 4 weken moet ik hem dan opbellen. Bij de Internist moet ik over 3 maanden terugkomen. Daarna zijn we nog koffie wezen drinken.

Op 29 mei hebben Lamber en Marian mij naar Joop, mijn zwager, gebracht want hij was jarig. Zondag 30 mei Eerste Pinksterdag kwamen Margret, Jan, Simone en Marian en Lamber. Van de een kreeg ik een grote bos bloemen en van de andere een rieten stoeltje met vetplantjes erin. We hebben gezellig koffie gedronken en wat bijgepraat. De 2e Pinksterdag wat rustig aangedaan. Dinsdag 1 juni een dagje uit geweest met de senioren van de kerk. We gingen naar Rotterdam daar hadden we een woord en gebedsdienst. Daarna gingen we naar de Pannenkoekenboot. Het was een prachtige boot. De pannenkoeken smaakte heerlijk met spek, gember en vele soorten fruit. Om ongeveer vijf uur waren we thuis.

De volgende dag kwam Eva mijn hulp en daarna moest ik naar de therapeut. Zaterdag naar de doop op de televisie gekeken van prinses Amalia. Het was prachtig en Amalia gaf geen kick. Ze zat alles rustig gade te slaan en dan die kinderen er omheen en het paar zo stralend het was erg mooi. Zondag kwamen Anton, Ingrid en de kinderen koffie drinken. Maandag voor het laatst naar de therapeut geweest Oefenen moet ik verder thuis doen. Marian heb ik gebeld om haar sterkte te wensen met de operatie. Ik hoop dat ze er goed doorheen komt en weer normaal kan lopen. Dinsdagmiddag heb ik Lamber gebeld om te vragen hoe het met Marian ging. Ze lag al weer op zaal. Ze was nog wel misselijk maar had al naast haar bed gezeten. 's Avonds ben ik op bezoek geweest in het ziekenhuis. Ik was blij dat ik haar zag. De volgende dag kwam de pedicure en de volgende afspraak is over vijf weken.verder naar volgende pagina