terug naar vorige pagina

47 Dagboek september 2004

Zondag 5 september eerst naar de mis gekeken en daarna naar de soos om koffie en een borreltje te drinken. We werden nog getrakteerd door de familie Kaspers, want zij waren 60 jaar getrouwd. Zondag 12 september vierde Danny mijn oudste kleinzoon zijn verjaardag . Al weer 26 jaar. Voor vijven kwamen ze mij halen. She-ye was er ook. Zij heeft Danny geholpen met macaroni klaar te maken. Het smaakte lekker. Om half elf was ik weer thuis. Maandag 13 september belde Margret dat ze mij zaterdag 18 september op komt halen. Dan ga ik eerst naar haar toe en de volgende dag naar Marlies haar verjaardag. Dan wordt Marlies 13 jaar. Zaterdag heeft Margret mij opgehaald samen met Simone. Ze hebben er nu een rood poesje bij, dat gaat goed met de hond en de andere poes. Simone is ook dol op die beesten alleen een spin vind ze eng. Die middag had Simone een verjaardagsfeestje. We hebben haar weggebracht en zijn nog even boodschappen gaan doen. We hebben bij de visboer kibbeling gehaald, dat smaakte best. Een glaasje wijn gedronken en daarna heerlijk geslapen. Simone zei wel dat ik snurkte. De volgende middag zijn we naar Marlies gegaan Ingrid heeft me eind van de dag naar huis toe gebracht. Maandagavond zijn we uit wezen eten van de bridgeclub in de huishoudschool.

21 September heb ik Jan gebeld voor zijn verjaardag. Donderdag 23 september was de verjaardag van mijn man Gerard. Hij zou dan 85 jaar zijn geworden. Marian en Margret hebben nog gebeld voor Pa zijn verjaardag. Zondag 26 september naar de mis gekeken, met Gerard gebeld en daarna in de soos koffie wezen drinken. 's Middags kwam Herman op visite. Maandag 27 september mijn broer Henk gebeld voor zijn verjaardag. Hij is 79 jaar geworden. Die avond was er klaverjassen. Iedereen had het over André Hazes, dat hij is overleden. Hij is 53 jaar geworden. Nog jong ja, dan heb je het goed maar gezondheid is dan toch het voornaamste. Dinsdag naar de soos geweest. Er was een lezing over natuurproducten. Ik heb tabletten en gelei genomen voor de doorstroming van je aderen Ik hoop dat het werkt. Woensdag koffie wezen drinken in de Wiek. Donderdagochtend gym en die middag kwam de pedicure. Vrijdag kwam mijn kapster en Eva mijn hulp. Zondag in de soos koffie wezen drinken. Maandag Margret gebeld. Simone was mee geweest naar haar werk en ze vond het erg leuk bij die oude mensen.

Donderdag 7 oktober ben ik met de taxi naar het Hofpoort ziekenhuis geweest. Naar Erick om mijn boekje naar te laten kijken vanwege de suiker. Vrijdag 8 oktober kwam Eva mijn hulp. Eerst hebben we koffie gedronken en daarna is zij aan het werk gegaan. 's Avonds kwamen Anton, Ingrid en de kinderen op visite. Ik kreeg een bos roosjes en het was erg gezellig. Zaterdag 9 oktober zou mijn broer Wim jarig zijn geweest Hij zou dan 86 jaar zijn geworden. Zondag koffie wezen drinken en nog even een frisse neus wezen halen in het park.

Donderdag ben ik niet naar de gym geweest, want er zou een ander slot in de voordeur worden gezet. Zaterdag 16 oktober werd mijn kleinzoon Roy 26 jaar. Ik heb hem een kaart gestuurd. Die middag heeft Lamber mij en Marian naar de stad gebracht. Bij Chokon zijn we geslaagd. Ik heb een bruin en groen pakje met blousjes erbij. Daarna hebben we nog koffie gedronken bij de Hema. Daar zag Marian mijn oude hulp Jannie en we hebben nog even met haar staan praten. Daarna zijn we naar huis gegaan Lamber heeft nog even voor mij gezogen. Lief van hem. Ja zo is hij, een goed vent die Lamber. Zondag naar de mis gekeken met Gerard gebeld en koffie gedronken in de soos. 's Middags kwam Herman koffie drinken.

Woensdag 27 oktober is de Woerdense Koeiendag. In de soos waren er poffertjes en erwtensoep. Het smaakte lekker. Donderdag kwam Bettie mijn kapster. Vrijdag 29 oktober was ik om 9 uur al in de soos om rollator te testen. We moesten in de soos een stukje rijden en daarna buiten.verder naar volgende pagina